5 teorii indoielnice despre corpul barbatesc

De la speculatii privind legatura dintre marimea mainilor sau a nasului si cea a unor parti mai ascunse ale corpului barbatesc, cultura populara este plina de mituri privind trupul reprezentantilor sexului tare.

Afla care 5 teorii indoielnice despre corpul barbatesc sunt simple mituri, potrivit livescience.com.

Barbatii se gandesc la sex din 7 in 7 secunde

Adica aproape la fel de mult cat respira. Uita de asta, este vorba despre un mit. Intr-un studiu efectuat in 1994 de Edward Laumann, barbatii chestionati au recunoscut ca se gandesc la sex de cateva ori (2, pana la 5 ori) pe zi, si, de regula, ca raspuns la un stimul vizual. Cu toate acestea, nici femeile nu sunt mai prejos. Un sondaj de opinie realizat de revista “Maxim” a aratat ca femeile se gandesc la sex cam de 6 ori pe zi.

Celibatarii au o viata sexuala mai buna decat barbatii casatoriti

Opinia raspandita este ca, dupa ce au ajuns in fata altarului, viata sexuala a barbatilor devine o activitate plictisitoare si rutinata. Nimic mai gresit. Potrivit unui studiu efectuat in 2006 de “National Opinion Research Center”, barbatii insurati sunt intr 28% si, atentie, 400% mai activi sexual decat celibatarii. Mai mult, barbatii casatoriti au parte, mai frecvent, de sex oral.

Sperma ingrasa

Lichidul seminal este compus din apa si nutrienti precum vitamina C, calciu si magneziu. Mai contine fructoza iar cantitatea totala de calorii insumate este de 5, pana la 7, per ejaculare. Dupa cum ti-ai dat bine seama, este vorba despre un aport caloric nesemnificativ.

Daca isi rad parul facial sau cel de pe corp, acesta se ingroasa

Aaron Carroll, medic specialist la Universitatea din Indiana, declara ca “daca aceasta supozitie ar fi adevarata, atunci am gasi remediul impotriva chelirii”. Motivul pentru care parul pare mai gros si mai inchis la culoare este ca nu a fost inca expus la factorii de mediu care il deterioreaza.

Barbatii cu picioare, nasuri sau maini mari, il au mai mare

Este adevarat ca dezvoltarea penisului si a degetelor de la picioare, precum si cea a clitorisului si a degetelor de la maini, este influentata de aceeasi gena. Cu toate acestea, dimensiunea unuia din aceste organe nu are nicio legatura cu marimea celuilalt. Intr-un studiu efectuat in 2002 la un spital din Londra, 104 barbati au fost supusi la o serie de masuratori precise in urma carora s-a dovedit ca nu exista nicio legatura intre dimensiunea picioarelor sau a mainilor si cea a penisulu

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: