9 POZIŢII CARE-ŢI VOR CONDIMENTA VIAŢA SEXUALĂ

NU MAI VREI SĂ FACI SEX LA FEL DE FIECARE DATĂ? VEZI AICI 9 POZIŢII CARE-ŢI VOR CONDIMENTA VIAŢA SEXUALĂ

Afla ce cred barbatii despre femei si sex

Dacă te-ai plicitisit să faci sex în aceleaşi poziţii de fiecare dată, este cazul să-ţi diversifici felul în care întreţii relaţii intime cu iubitul şi să încerci poziţii noi. Specialiştii recomandă 10 noi feluri de a face sex care garantează satisfacţia.

Iată top 9 poziţii sexuale noi şi inedite:


1. Ca la şcoală:
 În primul rând ai nevoie de un scaun cu spătar. În timp ce bărbatul stă normal pe scaun, femeia se aşează pe el şi, ţinându-şi tălpile pe podea, se mişcă în sus şi în jos dar şi înainte şi înapoi.

2. În picioare:
 În timp ce partenerul stă în picioare ridică partenera în braţe până ce aceasta îşi poate înfăşura picioarele în jurul taliei lui. Mişcările trebuie să fie lente şi ritmice pentru ca penetrarea să fie specatculoasă. Este indicat ca bărbatul să stea sprijinit de perete ca să-şi poată ţine iubita mai mult timp în această poziţie.

3. Mationeta sexy: Femeia se sprijină cu mâinile de perete ca şi când urmează să fie percheziţionată de poliţie în timp ce partenerul ei o penetrează pe la spate.

4. Linguriţa: 
Această poziţie este indicată pentru o dimineaţă somnoroasă. Cel mai bine e ca bărbatul să-şi îmbrăţişeze iubita pe la spate în timp ce aceasta îşi va trage unul dintre picioare în faţă pentru a-i permite acestuia să o penetreze. Această poziţie nu necesită prea mult efort din partea partenerilor.

5. În oglindă: 
Stai în poala iubitului tău, cu faţa la el şi odată ce are loc penetrarea înfăşoară-ţi picioarele în jurul taliei lui. Astfel poţi crea senzaţia de oglindă iar intensitatea actului sexual este garantată.

6. Timona: Poziţia misionarului a devenit plictisitoare. Astfel partenerul ar trebui să improvizeze într-un asemenea moment mişcând picioarele partenerei ca şi când ar manevra timona unui vas de croazieră.

7. În patru labe: Stai întinsă pe burtă cu picioarele desfăcute lăsându-i partenerul suficient spaţiu de manevră. Acesta va îngenunchia între picioarele tale până te va penetra în timp ce îţi va ridica uşor şoldurile.

8. Privire de ansamblu: În timp ce partenerul stă în genunchi, femeia îşi înfăşoară picioarele în jurul taliei acestuia, lăsându-se uşor pe spate sprijinită de braţul puternic al iubitului. Această poziţie îi permite bărbatului să-i vadă întreg corpul partenerei sale dar şi să-i mângâie sânii.

9. Roaba: 
Aceasta este o poziţie mai complicată şi necesită mai multă forţă fizică. După ce bărbatul penetrează din spate, acesta îşi poate ţine partenera de talie şi îi poate ridica pe rând picioarele, în timp ce aceasta se sprijină în mâini şi coate.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: