5 trucuri pentru gene perfecte

Genele lungi, întoarse şi foarte bine definite reuşesc să schimbe complet privirea. De aceea, de cele mai multe ori ne este greu să ne imaginăm un machiaj al ochilor care să nu includă şi aplicarea mascarei. 

Pentru ca genele tale să fie seducătoare oricând, trebuie să pui în practică mici trucuri. Iată câteva dintre ele:

Demachiere corectă 

Demachiaza-te foarte bine în fiecare seară, insistând la rădăcina genelor! Dacă în această zonă rămân urme de machiaj, rădăcinile genelor tale vor fi sufocate şi rişti să pierzi tot mai multe gene pe zi ce trece.

Îngrijire specială  

La fel ca şi părul tău, genele au nevoie de o îngrijire specială pentru a fi sănătoase şi frumoase. Un mic truc pe care îl poţi pune în aplicare fără prea multe bătăi de cap, este folosirea pe timpul nopţii a unui ulei hrănitor pentru gene. Uleiul de ricin este foarte util în acest caz, fiind cunoscute efectele sale de stimulare a creşterii părului.

Gene întoarse

Genele întoarse îţi intensifică privirea şi oferă impresia de ochi măriţi. Foloseşte un aparat pentru întoarcerea genelor, dar pentru un efect de lungă durată, încălzeşte-l puţin cu foehn-ul. Astfel aparatul va funcţiona precum un ondulator de păr, iar genele vor fi întoarse mai mult timp.

Aplicatorul potrivit

În ceea ce priveşte alegerea mascarei, forma aplicatorului este foarte importantă şi ar trebui aleasă în funcţie de rezultatele pe care le doreşti.

Peria curbată
O mascara cu aplicator curbat este ideală pentru cele care îşi doresc gene arcuite, fără folosirea aparatului. La aplicare, plasează peria astfel încât să se muleze pe linia genelor tale.

Peria flexibilă, din cauciuc 

Periile din cauciuc sunt ideale dacă vrei mai mult volum, dar sunt destul de greu de controlat pentru că se pot îndoi la fiecare atingere, ceea ce poate îngreuna aplicarea.

Aplicator cu peri scurţi 
Dacă ai genele scurte, aplicatorul cu fire scurte este cel mai potrivit. Te poţi apropia foarte mult chiar şi de zonele ceva mai incomode ale ochiulor. Cu cât perii sunt mai mici, cu atât ai un control mai bun al aplicării.

Aplicator pieptăne 

Un astfel de aplicator face minuni în ceea ce priveşte lungimea şi definirea genelor. Secretul este să îndepărtezi surplusul de soluţie cu un şerveţel, pentru a preveni încărcarea şi lipirea genelor.

Mascara aplicată corect

Indiferent de cât de bună este o mascara, dacă nu este aplicată corect, nu vei obţine rezultate adecvate. Începe aplicarea cât mai aproape de rădăcină, apoi continuă către vârfuri, realizând uşoare mişcări în zig zag, pentru ca toate genele să fie acoperite uniform de tuş.

Iată un filmuleţ care îţi prezintă o metodă eficientă de aplicare a mascarei:

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: