Ce gandesc barbatii despre femei?

Revista AskMen a facut de curand un sondaj de opinie in care urmarea sa descopere ce gandesc barbatii despre femei, sex, intalniri si multe altele.

Citeste mai departe ca sa afli care este parerea barbatilor obisnuiti despre acele lucruri care ne preocupa cel mai tare pe noi, femeile.

Atunci cand au fost intrebati ce trasatura face dintr-o femeie, persoana ideala pentru o relatie de lunga durata, cei mai multi barbati au raspuns ca “un simt al loialitatii”. 35% au dat acest raspuns, urmati de cei care au raspuns “simtul umorului” (22%), “o atitudine protectoare” (22%) si “inteligenta” (21%).

In ceea ce priveste importanta institutiei casatoriei, 68% din barbatii chestionati au spus ca asa considera ca aceasta este necesara si ca isi doresc sa se insoare, intr-o buna zi. 19% au declarat ca, dupa ei, casatoria este importanta, dar nu este pentru ei, in timp ce 13% au zis raspicat ca nu cred in aceasta institutie.

Intrebati daca si-ar insela partenera in cazul in care ar stii sigur ca acesta nu ar avea cum sa afle,36% au spus ca, desi ar fi tentati, nu ar face un asemenea lucru deoarece isi iubesc prea mult partenera. 34% au spus ca nu ar calca stramb deoarece acest lucru le-ar contrazice principiile. 20% au declarat ca ar face-o, dar s-ar simti vinovati dupa aceea, 7% au raspuns ca ar ceda tentatiei pentru ca, daca oricum nu va afla, partenera lor nu se va simti ranita iar 3% au recunoscut ca deja isi insala partenerele.

Ai parasi-o daca s-ar ingrasa”, a fost urmatoarea intrebare. 48% din respondenti au recunoscut ca ar face-o in timp ce 52% au raspuns vehement: “nu, in niciun caz”.

“Ai iesi cu o femeie care castiga mai mult decat tine?” 85% au raspuns ca da, 7% au recunoscut ca deja se afla intr-o asemenea relatie iar 8% au marturisit ca s-ar simti intimidati daca s-ar afla intr-o relatie cu o femeie care e platita mai bine decat ei.

12% din barbati au spus ca nu ar schimba nimic la viata lor sexuala. 40% au marturisit ca, desi sunt multumiti, exista loc de mai bine, 20% nu sunt deloc satisfacuti deoarece nu au parte de destul sex, 5% au spus ca sunt total nemultumiti pentru ca sexul nu e de calitate iar 24% au recunoscut ca nu au o viata sexuala.

Ai mintit vreodata in legatura cu numarul de partenere de sex? 50% au spus ca nu, 21% cred ca nu este treaba nimanui si, deci, ca au dreptul sa minta, 13% au recunoscut ca au mintit pentru a-si proteja sentimentele partenerei iar 16% au ascuns adevarul ca sa isi protejeze orgoliul.

Intrebati daca au spus vreodata unei femei ca o iubesc doar ca sa faca sex cu ea, 61% din cei intervievati au raspuns cu un nu vehement. 21% au raspuns ca nu, dar s-au gandit sa o faca. 11% au recunoscut ca au mintit, dar ca nu ar mai face-o inca o data, iar 7 % au spus ca da, au mintit, si ar mai face-o.

Subiectii au mai fost intrebati daca au avut vreodata fantezii legate de prietenele iubitei, 28% au marturisit ca da, si au in continuare. 39% au spus ca au avut in trecut dar incearca sa evite aceasta situatie acum. 11% au zis ca nu au avut, dar ca le-a fost greu sa se abtina iar 22% au spus ca nu au avut pentru ca nu sunt interesati de prietenele iubitei.

Urmatoarea intrebare a fost printre cele mai populare. Barbatii au fost chestionati in legatura cu fantezia sexuala pe care si-ar satisface-o cu partenera. 35% au recunoscut ca un threesome, 18% au votat pentru sexul anal, 15% pentru sexul in public, 9% si-ar dori sa se filmeze in timp ce fac sex iar 23% nu au vrut sa vorbeasca despre asta.

Crezi ca ar lua pilula masculina daca ar aparea? 69% din barbati au raspuns ca da.

25% spun ca isi dau seama cand partenera se preface ca are orgasm, 22% au recunoscut ca habar n-au daca aceasta se preface sau e sincera iar 54% au raspuns ca n-au de unde sa stie sigur, dar asa cred ca isi dau seama.

Intrebati cand considera ca o femeie devine usoara, 39% au raspuns ca dupa ce depaseste numarul de 10 parteneri. 32% cred ca pragul promiscuitatii feminine este de 20 de parteneri, 12% sustin ca dupa cel de-al 50-lea partener femeia poate fi considerata usoara, 3% spun ca 100 de parteneri este pragul suprem, in timp ce 15% cred ca o femeie nu este niciodata usoara, indiferent cati parteneri ai avea.

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu