Masaj – spa – Terapie prin masaj


MASAJ

O dimineata incetosata… O noua zi de munca. Probabil te asteapta iar momente de stress, oboseala, incordare.

MASAJUL DE RELAXARE

Are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari de bine, poate ajuta la o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o recuperare mai buna a tesuturilor. Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana.

MASAJUL ANTICELULITIC

Se efectueaza local, in zonele afectate (solduri, picioare, fese, abdomen). Masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare uneori se actioneaza chiar dureros,asupra zonelor afectate de celulita. Pentru a avea rezultate se recomanda cel putin doua sedinte pe saptamana.

MASAJUL COMBINAT

Combina efectele masajului de relaxare cu cele ale masajului anticelulitic.Pentru a avea rezultate se recomanda cel putin trei sedinte pe saptamana.

REFLEXOTERAPIA

Trateaza si previne diverse afectiuni actionand asemanator cu acupunctura, prin apasarea unor puncte reflexogene specifice, apasare care stimuleaza zone specifice din organism. Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism.

MASAJUL SPORTIV

Ajuta in orice sport sau forma de exercitiu. Reduce oboseala fiziologica si ajuta in recuperarea dupa antrenament, masajul faciliteaza un antrenament calitativ superior, favorizand astfel o mai buna performanta si inlaturind pericolele de accidente.

BLUE MAGIC

Este mai mult decat un masaj de relaxare, este deep tissue, un masaj profund timp de 80 de minute ce iti va relaxa musculatura si reimprospata spiritul, intreg corpul tau se va bucura de o detasare totala!


  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu