EXCITĂ-L LA MAXIM

VISEZI SĂ DEVII O ZEIŢĂ A SEXULUI? FII OBRAZNICĂ! EXCITĂ-L LA MAXIM

Vrei să te transformi într-o zeiţă a sexului şi să-ţi exciţi iubitul la maxim? Jocurile erotice vor aduce scântei în dormitorul vostru şi vă vor purta pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Iată câteva mici obrăznicii care îl vor înnebuni şi vor face deliciul celor mai fierbinţi partide de amor ale voastre.

Găteşte-i fără haine pe tine

Succesul unei partide de sex constă într-un debut pe cât de romantic, pe atât de incendiar. Surprinde-l cu o cină romantică, iar ca să-i stârneşti apetitul sexual lasă-l să te admire în timp ce pregăteşti delicioasele gustări… goală. Joacă-te cu tine câteva clipe şi oferă-i un spectacol de care n-a mai avut parte până acum. Îşi va dori să fie părtaş la jocurile tale.

Savurează alimentele senzual

Împrospătează şi condimentează partidele de amor savurând alimentele tale preferate direct de pe trupul lui. Înfierbântă-l cu un masaj erotic în timp ce tu te îndulceşti cu felii de portocale, banane, puţină miere sau topping de ciocolată de pe corpul lui. Nu uita nici de îngheţată sau acadea. Orice bărbat adoră femeile care ling îngheţată sau acadele tocmai din dorinţa ca acestea să fie înlocuite cu… altceva.

Dă-i câteva palme peste fund

Poate tu nu te dai în vânt după această practică, dar pentru iubitul tău cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat. Dă-i câteva palme peste fese şi te va conduce el singur spre al nouălea cer. Nu doar atingerea în sine, ci şi zgomotul pălmuielii îi va intensifica plăcerea.

Toarnă-i vin rece pe penis

Vinul este bun afrodiziac şi excitant. Toarnă câteva picături din „licoarea dragostei” pe pieptul său dezgolit sau păstrează-l pentru un sex oral de nota zece. Ia o gură de vin fără să o înghiţi şi păstreaz-o până când îţi simţi limba şi buzele foarte reci. Apoi treci la sexul oral. Diferenţa de temperatură dintre penisul lui cald şi limba, respectiv buzele tale reci îl excită, dar îl şi ajută să-şi menţină erecţia cât mai mult.

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu