Intime pentru el – Lady’s

Ultra sigure, fabricate din latex natural

3 buc
Pal1304
3.99 lei

Mai multe detalii la – asu_bana@yahoo.com
pal1304 - Prezervative lubrifiatepal1304 – Prezervative lubrifiate
4,19 Lei
pal1305 - Prezervative lubrifiate, cu striatii si punctepal1305 – Prezervative lubrifiate, cu striatii si puncte
4,19 Lei

Curent sunt disponibile multe tipuri de prezervative. Cele mai raspindite sunt cele din poliuretan sau latex. Hai sa vedem care totusi este diferenta dintre aceste 2 materiale.

Prezervativele sunt singura modalitate de protecţie care previne şi transmiterea infecţiilor sexual transmisibile (ITS), inclusiv HIV, şi sarcina.

Prezervativele sunt de obicei confecţionate din latexsau poliuretan.

Prezervativele din latex pot fi utilizate doar cu lubricanţi în bază de apă şi nu în bază de ulei, aşa ca Vaselina sau crema rece, întrucît acestea trec prin latex. Un număr mic de persoane au reacţii alergice la latex şi pot utiliza prezervativele din poliuretan în loc.

Prezervativele din poliuretan sunt confecţionate dintr-un fel de plastic. Acestea sunt mai subţiri în comparaţie cu prezervativele din latex, astfel sporesc sensibilitatea şi sunt mult mai plăcute la atingere şi aspect exterior pentru unii utilizatori. Sunt de asemenea şi mai scumpe ca prezervativele din latex şi un pic mai puţin flexibile, astfel este nevoie de mai mult lubricant. Cu toate acestea, atît lubricanţi în bază de apă, cît şi în bază de ulei, pot fi utilizaţi împreună cuprezervativele din poliuretan.

Cu oricare tip de prezervativ, posibilitatea de rupere este foarte mică, dacă sunt utilizate corect.

Lubricarea prezervativelor de asemenea variază. Unele prezervative nu sunt lubricate deloc, unele cu substanţă din silicon, iar altele cu lubricant în bază de apă. Lubricarea prezervativelor are ca scop de a face prezervativele mai uşor de îmbrăcat şi mai confortabile de utilizat. De asemenea, aceasta poate preveni ruperea prezervativului.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu